diumenge, 23 d’agost del 2009

I doncs?

I ara què fem, reina? ja hem viatjat per tot el món, hem tingut tot tipus d'amants, infidelitats, parelles i marits, ja hem tingut fills i hem estat solteres, hem sigut vegetarianes i hem caçat búfals per alimentar-nos, hem estat dissenyadores i pidolaires, models i artistes. I ara, què fem?

Ara que ja ho hem fet tot, ara dediquem-nos simplement a viure- li va dir.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

I segur que us sabreu acostumar a només viure, o aviat necessitareu tornar a l'aventura?

estrip ha dit...

ara de balnearis no?

Berenice ha dit...

XeXu .. jo no ho sé, li ho has de preguntar a elles.. jo crec que en part agraeixen poder aturar-se de tant amunt i avall.. i gaudir de les petites coses, sense necessitat de grans viatges..

estrip, en el meu cas crec q els balnearis trigaran moooooolt a tornar.. potser un bany amb sals mig encongida al lavabo de casa.. ;)

Antoni Esteve ha dit...

Grans coses per viure, però es varen quedar amb els detalls o sol varen fer curriculum?
Pel que va dir-li, crec que sol era curriculum, al menys un dels dos s'havia adonat de l'únic que els hi faltava, llàstima que no s'adonessin abans.
una abraçada!

Jordi Casanovas ha dit...

com si fos tant fàcil...

Berenice ha dit...

Antoni.. jo estic amb tu, crec que sols era currículum. Per allò que de vegades ens pensem q si fem moltes moltes coses, com més estranyes/exòtiques millor, més "vivim".. en realitat no es tracta d'això sinó de la intensitat amb que vivim els moments, no?

Jordi no ho és pas.. en aquest moment es plantegen, de fet.. i com cony es fa? seria el seguent guió de diàleg.. ;)