A les 11 he començat a ploriquejar per la botiga dient que tenia gana. El pastisser m'ha vist i em diu, jo tinc uns retalls de xocolata a l'obrador... i jo que dic arf, i gemego, i ell que riu, i que diu que me'ls guarda. Total, que avança el matí i l'estómac es queixa. Amb l'excusa d'anar al lavabo deixo una cua de clients esperant ésser cobrats i baixo a l'obrador. Ei.. que tens res de menjar? plisplis? (caradenenabona). Atenció: comença a obrir i tancar portes, un cop de ganivet per aquí, un toc de màgia per allà i em diu, mira, té. Primer això (un tros de pastís d'ametlles i taronja amb una làmina d'una mena de sacher fred de xocolata al damunt) i després això (magdaleneta de xocolata farcida de salsa de cacau). Arf!
Al cap d'una estona, i abans de sortir a dinar, endrapo una croqueta.
Dinar: mini amanida d'enciam, boletes de mozzarella, vinagre de mòdena i palets de cranc. I un mini ben and jerrys de plàtan amb anous i platanets de xocolata.
17:30: el col.lega que talla el salmó me'n dona un tros.
18:45: el pesadet es posa a tallar pernil de "bellota" i li dic que me'n doni un tros.
19:00: el pesadet no deixa d'endrapar. Li dic, tio, potser que paris. I em porta un mini sandwitx de patata amb pebre farcit de brie trufat. ARFSDGH
19:20: el pesadet talla més pernil i me'n dóna.
Mentrestant vaig picant ametlles torrades i palets de pa.
Al plegar m'enduc uns croissants i me'n menjo un mentre vaig cap al bar del costat. Allà prenc un sucdepinya.
Me'n torno cap al barri i al bar d'aquí prenc un bikini. Unes braves. Un altre croissant. Arribo a casa i em foto un tros de truita de patata. I dos peixets de xocolata.
Si me'n surto d'aquesta, ja no hi haurà res que pugui amb el meu estómac, em sembla..
dilluns, 11 de maig del 2009
diari del meu estómac.
pensó Berenice el 5/11/2009 11:23:00 p. m.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
bon profit però el proper dia que facis un menú d'aquests avisa.
Mmmmm... crec que no és bona idea llegir això a les 9 del matí després d'un esmorzar lleuger. Què dius que s'ha de fer per menjar així?
1r) kuan dius k tornem a fer pollastre arrebossat a casa teva???? XD
2n) no me n'havia adonat del detallet dels platanets de xocolata del gelat de ben & jerrys... i mira k m'encanta
3r) x kuan una altra founde (o gelat) de la haggen???
ja k as tirat x terra la dieta i has instaurat l'anarquia del menjar, fem-ho bé ;)
Tia, quina enveja. Jo em passo el dia menjant cereals.
Jordi acostuma a ser el "pa" nostre de cada dia.. :P últimament, al menys, hi ha força dies així.. quedes convidat quan vulguis!
Guillem no, definitivament no crec q ho sigui :P sorry si et vaig fer dentetes.. què s'ha de fer? acceptar de treballar mil hores diàries mil dies a la setmana..
marlene quitaquita, res de pollastre.. fem la fondue a casa, amb gelats de dbo (benandjerrys) i fruita més fresca q la del haagen??
vier ja :P bé, quan tornis fem una bacanal anàrquica, com diu la marlene, de menjar.. ;)
Publica un comentari a l'entrada