divendres, 15 de maig de 2009

Diari del meu estómac 2.0

Bodegas blablabla. Ve el paio a fer degustacions i a part del tonteig obligatori per la presència d'un noi jove arregladet i amb cert "porte" repartint alcohol d'alta graduació és un dia avorrit.
Migdia a la pelu. Riure fins plorar, tant plorar que el maquillatge se'n va en orris, però és igual. Dino ràpid al bar, entrepà de pernilet i em mig regalen un postre de xocolata de la bona. arf.arf.
Torno a currar i començo amb un parell de sugus. Un tall de salmó.
Bunyolet de bacallà farcit de pernil de gla. Nous pelades. Avellanes. Pa amb formatge. Un trosset de gorgonzola. Un palet de pa amb pernil i comença la festa del xerès. Prueba este, prueba el otro, torna a tastar aquest. La meravella, pel final. Trenta anys en barrica, fet a partir de panses. Arf. Urf. Poc recordo de després. Entre birres, vi i no sé ben bé què, uns fideus ultra picants amb gust a kètxup. I més postres de xocolata.
Aquest matí una macedònia revitalitzant i un rebuig absolut al temptador paio de la corbata verda de bodegas blablabla. No fos cas..