dijous, 29 de maig del 2008

Helga.

Soroll de cadena, remolí d'aigua, un rímmel, pintallavis de Lancôme, corrector d'ulleres, crema antiarrugues pel contorn d'ulls. Remolí d'aigua, crema blanquejadora, voluminitzador de llavis, arrissador de pestanyes. Cadena de vàter, més aigua, pintaungles vermell i morat de Cartier, llapis khôl, màscara de cogombre. Remolí d'aigua, coloret préssec, maquillatge mineral, pinzell de llavis.

L'Helga estava cansada. Va rentar-se la cara, va beure's el cafè que l'esperava des de feia dies damunt la taula del menjador i agafant només una pamela de vímet, va sortir al carrer.

Per primera vegada en molt de temps, l'Helga tornava a ser l'Helga.

6 comentaris:

Guillem Mercadal ha dit...

Helga. Associo aquest nom a algú que pot portar vuit gerres de cervesa com si res (de dos litres cadascuna). Res de maquillatge i coses d'aquestes ;)

Vier ha dit...

Mmm... Curs d'escriptura o doble personalitat?

kena ha dit...

guillem xD una dona pot portar vuit gerres de cervesa com si res i anar maquillada... les úniques dones que he vist dur tanta cervesa amunt i avall han estat de Budapest i crec que anaven maquillades... :s ehem... bé, sempre puc canviar el nom d'Helga pel de Patrícia, però no m'imagino una patricia sense maquillatge... :P

vier namica d'aquí i namica d'allà xD

Jesús M. Tibau ha dit...

al natural de nou, cara a cara amb la vida

NeoPoeta ha dit...

M'encantes moltissim, ho saps?

kena ha dit...

jesús aquesta és la idea... de vegades un s'amaga darrera una careta prefabricada, al darrere unes immenses ulleres de sol o d'una mà de maquillatge i no s'adona que en realitat la màscara el fa esclau..

neo bones :) fa temps que no et veia per aquí... gràcies :P :) :*
a mi m'ha agradat molt la teva son petiteta...