dimarts, 22 de gener del 2008

Aquesta nit he tingut malsons. M’he despertat entressuada i en recordar que ara sóc sola al pis, he obligat als batecs a calmar-se. No m’ho podia permetre, així que m’he posat a somiar que entrava en una ruka mapuche i ens preparaven el tè. I després arribava a casa i a la bústia hi trobava milers de cartes, de collarets, de paperets.. com me la trobava fa anys.

Em llevo i estic més empiocada que anit. Avui he d’anar a Cabaret sigui com sigui, al•lèrgia o grip, així que m’he aixecat del llit per airejar-me una mica. Saludo al quatrepotes – no sé per què em diuen que és lleig, jo el trobo preciós! – sembla que vol sortir. Deixa’m esmorzar al menys, no??

Un iogurt líquid de Danone mentre reviso el correu i el blog. I oh, surprise, mail de la professora de conte, corregint l’anterior exercici. Gairebé millor si no m’hagués mirat la correcció de bon matí, però bah, a mi m’agrada el relat, és el que compta..

I miro fora i sembla que fa fred.. i em fa mandra anar a La Caixa amb aquesta veu de nas a demanar la renovació d’una tarja, i que el quatrepotes m’arrossegui mentre jo tusso i em moco, però després d’escriure aquest post, ja no em queden més excuses...




Que síii... que em vesteixo i hi anem!!

(les parets buides de la seva habitació són llamineres... blanques, totes blanques, sense estanteries que em destorbin per a escriure-hi o pintar-hi... després buscaré els pinzells... que tremoli el blanc!)

(i no puc creure que d'aquí poc, em tornarà a trucar, però des de l'intèrfon, i s'hi quedarà centenars d'hores, aquí, amb mi...)

14 comentaris:

bellosoli ha dit...

apa, surt al carrer que et doni l'aire! i, després, aprofita les centenars d'hores de les que parles!

Vier ha dit...

ruka?

El teu gos és bufó, però no té cap nom més propi que 4potes? Sona a gos recollit del carrer.

Quin èxit poder pintar una habitació blanca. Merder i empastifamenta per tot :)

Millora't del refredat!

P.D.: El M'AGRADEN esglaonat no és casual, oi? Fes-ho també de baixada, ja que hi ets :P

kena ha dit...

bellosoli sa.. ho he fet.. fa menys rasca fora que dins de casa!
el que passa és que per poder aprofitar aquestos centenars d'hores queden exacta i aproximadament uns 40.320 minuts...!!!

vier sí.. http://news.leoprieto.com/2005/06/we_xipantu.jpg
Les meues fotos no són gaire guais.. però un dia en penjo..

mmm noms no és el que li falta en aquet gos XDDD i sí, és recollit del carrer, com l'anterior i, suposo, com els que vindran..

m'ha costat mil anys entendre lo del "m'agraden".. ho buscava al meu post, al teu.. ara ja he vist de què parles :P és complicat combinar l'amplitud del text amb la freqüència amb que visites el link... intento fer una mitjana.. però costa XD

Merder i empastifamenta no, eh? q jo tinc classe per pintar parets :P xDDDD

apa.. bondia

Vier ha dit...

Ah, doncs la ruka aquesta mola.

Uau, combinar l'amplitud del text amb la freqüència de les visites em sembla brutal. Em fa pensar que creues els passos zebra procurant trepitjar sempre la ratlla blanca.

Em fa molta gràcia que només facis servir dos punts suspensius :P

kena ha dit...

mmm vier brutal? bé.. pensava q ho feia tothom :P passa que hi ha blogs q visito amb molta freqüència i ténen un nom massa llarg, o a la inversa.. tota una ciència, això.
De vegades sí que ho he fet això dels passos zebra.. o no trepitjar les juntures de les rajoles.. però només de vegades, q no sóc en nicholson!

mmm nom diràs que estèticament no queden més bonics dos que tres punts suspensius?? :P

Vier ha dit...

No sé, no hay dos sin tres :)

Red Pèrill ha dit...

Aquest blog s'està empastelant (les parets)

;-p

Red Pèrill ha dit...

Ah, i punts suspensius , sempre 3...

Déjà vie ha dit...

jajajajajaja em parteixo amb els comentari, pero jo abans d'aixó volia dir k: Aixó ja ho tenim, ja sta fet, q pintis pareds i passegis en buba que segur que li agrada el bubala tant coma tu i a mi. I q aviat els interfons sonaran o s'espatllaran i un altre dia, amb un altre sol haurà comença. Petonets.

PD: Dissabte sopar dspedida, vens? ;)

Tals ha dit...

Dons el quatre potes a mi em sembla molt maco, segur que és simpàtic jeje petó!

rinxolets ha dit...

bueno, al teu li diuen q és lleig... al meu li diuen que és gay.. perquè té nom de gata i és un gat... (per equivocació!). però jo me l'estimo com el que més... :)

kena ha dit...

red pèrill no puc evitar-ho.. i és més fàcil empastelar el blog que les parets! fas menys merder.. i punts suspensius.. en començo a fer tres per obligació, sinó la professora rància m'ho corregeix...

déjà mm.. aviat aviat.. queden molts minuts.. l'important és que sonarà (Bé, de fet no, penso anar a l'aeroport, of course xD)
Nena, dissabte nit tinc un sopar.. l'únic dia del mes q tinc compromès.. i és curro.. :S pel centrum? feu algo després?

tals oi que siiii? ;) :P

rinxolets mmm.. al meu li diuen gosseta quan senten el seu nom (que per cert la déjà ha mig desvelat.. sabia que ho faries, xD)
encara que.. crec q ets l'única q li diu bubala, no? XD

petonets a tots i totes.. de CABARET!

kena ha dit...

ams... rinxoleeets.. la darrera frase tb anava entre parèntesi, anava per la déjà obviament :P sorry

Déjà vie ha dit...

of corse not ( rinxo)