Como últimamente no he tenido mucho trabajo, me he dedicado a experimentar en la cocina. Si os gusta el pollo y la salsa de soja, probad a dejar remojando el pollo cortado a trocitos en un recipiente con bastante salsa, toda la noche. Al día siguiente se reboza con harina y se fríe en aceite, queda realmente tierno y con un sabor espectacular!
dilluns, 11 d’agost del 2008
pensó kena el 8/11/2008 09:39:00 p. m.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
yeah! its much better,
quines ganes d'anar xile i menjar pollastres...
xules les fotos. Jo lo del pollastre o feia amb la pechuga q normalment es secota i la deixava marinar amb soja i dspres la feia a la plancha. Tb sta super bo, ja veuras!
stock tens pinta de spam...
estrip xD si? XD on hi hagi un bon pollastre de granja català, però... amb pamtomateta recén torrat i oli d'oliva verge extríssim... nyam.
déjà merci. També ho he provat amb la petxuga sencera, però no queda tan melós, la soja no penetra tant a la carn i no l'estova. Si ho fas a tallets, queda com mantega, de tovet!
Actualització: si a l'hora d'arrebossar-lo barregeu sèsam torrat amb la farina, queda realment espectacular. Això sí, s'ha de vigilar que no es torri massa, si no el sèsam es torna mig amargant.
Publica un comentari a l'entrada