dimarts, 22 de juliol del 2008

La dulce vida 2


Clica aquí si vols veure on visc (atenció a la música xD)

La foto: és el meu "super", just al costat de casa.
A la imatge hi falten els gossos, sempre n'hi ha tres o quatre al voltant del cartell de peu, però era diumenge al matí quan vaig fer la foto, i aquí ni els gossos matinen.

---------

Hoy me han invitado a conocer un palacio okupa de madera vieja y destartalada.
Me han ofrecido la posibilidad de "colarme" en próximas ocasiones cámara en mano.
(Y encima dan talleres de arte)
[ha sido un gran descubrimiento]

4 comentaris:

Anònim ha dit...

juas juas, q friki la musica!!
(aviat t contstaré l mail)

Berta

Unknown ha dit...

Ei noia!!! Sóc a Mataró amb mon cosí a les Santes!!! genial tia!!! He estat força desconectada (ordinador petat) i bé en certa manera no estic passant els meus millors dies de glòria (ja t'explicaré en una carta llarga llarga llaaaaaaaarga tots els meus maldecaps). El meu cor continua ballant i massa per mi. Aquest mes se m'està fent molt dur i amb molts altibaixos però crec que sobreviurè. En canvi els meus instints (k ja no sé si són depredadors o egoistes) ja saben qui és la persona del tarot (ja t'explicaré tot i que no passa res, xo x la mateixa raó de sempre, xk ningú dóna el 1r pas). En fi que dintre de poc tancaré un capítol de la meva vida (ja tinc persones que em tornin les meves coses) i intentaré que aquest escriure'n un de nou... Qui sap si sola o acompanyada... Xo ara x ara prefereixo sola i el temps ja dirà el qué. Petonets i que tot et vagi genial (ET TROBO A FALTAR!!!)

NeoPoeta ha dit...

Des d'on soc no puc veure el lloc on vius, però la foto del súper m'agrada :)

Marc ha dit...

Hola, donant voltes per internet m'he trobat amb el teu blog, i hagués pasat de llarg si no fos per l'imatge del "super" i el fet que el bloc está en català. Un altre catalana a Santiago? Imagino que deus estar aquí per estudis.
Jo em dic Marc i fa dos anys i mig que visc aquí.
Bueno, nomès volia saludarte. Si tens ganes de coneixer alguns catalans de per aquí posa't en contacte.
SAlut