dilluns, 11 d’agost del 2008




Como últimamente no he tenido mucho trabajo, me he dedicado a experimentar en la cocina. Si os gusta el pollo y la salsa de soja, probad a dejar remojando el pollo cortado a trocitos en un recipiente con bastante salsa, toda la noche. Al día siguiente se reboza con harina y se fríe en aceite, queda realmente tierno y con un sabor espectacular!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

yeah! its much better,

estrip ha dit...

quines ganes d'anar xile i menjar pollastres...

Déjà vie ha dit...

xules les fotos. Jo lo del pollastre o feia amb la pechuga q normalment es secota i la deixava marinar amb soja i dspres la feia a la plancha. Tb sta super bo, ja veuras!

kena ha dit...

stock tens pinta de spam...

estrip xD si? XD on hi hagi un bon pollastre de granja català, però... amb pamtomateta recén torrat i oli d'oliva verge extríssim... nyam.

déjà merci. També ho he provat amb la petxuga sencera, però no queda tan melós, la soja no penetra tant a la carn i no l'estova. Si ho fas a tallets, queda com mantega, de tovet!

Actualització: si a l'hora d'arrebossar-lo barregeu sèsam torrat amb la farina, queda realment espectacular. Això sí, s'ha de vigilar que no es torri massa, si no el sèsam es torna mig amargant.